Tjänster

Jag hjälper dig att nå ut via egna
digitala kanaler.

Varje minut produceras miljontals texter, bilder och annat typ av innehåll på de sociala plattformarna. Som företag och varumärke konkurrerar du inte bara med dina bransch-konkurrenter (som i traditionella analoga kanaler) utan med precis alla som befinner sig online och skapar -och interagerar med innehåll.

Hur får du ditt budskap att nå ut till en blasé konsument, som hela tiden flackande scrollar efter nästa kick, utan att göra avkall från relevans, budskap eller dina värderingar?

Tjänster
För företag som har en grundtrygghet i vad de står för men finner det utmanande att nå ut i digitala kanaler erbjuder jag:

Taktiska
Från strategi till budskap, hur tar vi ut din strategi och gör den intressant för dina kunder och hur når vi dem?

  • Digitala kanaler, vilka kanaler ska du jobba med och hur?
  • E-handel för varumärken, hur fungerar det både att vara ett traditionellt varumärke och återförsäljare?
  • Innehåll, produktion och andra taktiska åtgärder för att nå din målgrupp

Operativa
Med 10 års erfarenhet i ryggen erbjuder jag hjälp och stöttning i genomförandet av en digital strategi samt det dagliga operativa arbetet.

Föreläsningar
Under 2017 har jag föreläst under Landsbyggaredagen i Kramfors, Höga Kusten för lokala företagare och entreprenörer, ett intiativ av Leader Höga Kusten. Och under Fashion Business Academy med entreprenörer och branschmänniskor från den svenska modeindustrin. Under 2018 har jag föreläst på utbildningen Friluftsliv & FöretagandeHöga Kusten, Örnsköldsvik.

Först nämnda pratade jag om grunden till påverkan och hur detta kopplas till digitala kanaler. Under den andra föreläsningen pratade jag om hur företag blir mer oberoende genom sin marknadsföring.